مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد

تاریخ ثبت نام ۱۴/۶/۹۵ لغایت ۱۷/۶/۹۵

۱ – اصل‌ و سه برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

نکته ‌۱ پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم ذيل اين اطلاعيه (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

نکته ۲ آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته هاي تحصيلي اينترنتي (مورخ ۹۵/۳/۲۶ لغايت ۹۵/۳/۳۰) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ ۹۵/۶/۳۱ فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنماي (شماره ۱) اين آزمون كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌۰) تا (۲۰) تا تاريخ ۹۴/۱۱/۳۰ توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و پس از تاييد مسوول ذيربط آن را در زمان ثبت‌نام به محل قبولي ارائه نمايند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نموده‌اند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش ‌عالي محل فارغ‌‌التحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.

۲- اصل و یکسری کپی از مدرک دوره کاردانی که معدل در آن قید شده باشد .

۳- اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

۴-  شش‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ ( پشت زمینه سفید )

( کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا معافیت تحصیلی مقطع قبل )

نکته مهم مالی : به اطلاع عزیزان پذیرفته شده می رساند مبلغ ۶۰۰۰۰۰۰ ریال ( شش میلیون ریال ) بصورت نقدی ( دریافت توسط کارت خوان ) و مابقی هزینه ثبت نام طی سه فقره چک دریافت خواهد شد .

• قابل توجه است که تحویل سه فقره چک هنگام ثبت نام الزامی است .
  • مبلغ نقدی از طریق دستگاه کارتخوان قابل دریافت می باشد .

با تشکر

اداره آموزش