زمان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی فنی نظام جدید

زمان ثبت نام در روزهای ۲۰/۶/۹۵ و  ۲۱/۶/۹۵ و  ۲۳/۶/۹۵ می باشد .

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان کاردانی فنی نظام جدید :‌

۱- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ ۱۳۹۵ و سه سری کپی از آن

۲-  اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله و سه برگ کپی از آن .

۳-  اصل‌ شناسنامه‌ و سه  برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن و اصل کارت ملی و سه برگ کپی پشت و رو از آن .

۴- ۶ قطعه‌ عكس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌ پشت زمینه سفید  .

۵- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

۶- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( ۳-۳) مندرج‌ در صفحه (۲و۳) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ ۱۳۹۵مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.

۷- داوطلباني كه با سهميه رزمندگان، ايثارگران و يا خانواده شهدا در آزمون پذيرفته‌شده‌اند بايد برابر ضوابط مربوط به استفاده از سهميه‌هاي مذكور به شرح ذيل اقدام نمايند.

۱-۷ معرفي‌نامه رسمي از سازمان بسيج مستضعفين و يا اداره كل امور اداري وزارت جهاد كشاورزي با امضاء و مهر هر يك از روساي ارگانهاي مذكور كه در آن قيد شده باشد (كه تا قبل از ترم دوم از طريق ارگانهاي ذيربط به مؤسسات ارسال خواهد شد)، داوطلب با توجه به ماده ۱ و تبصره‌هاي چهارگانه آن در آيين‌نامه اجرايي قانون ايجاد تسهيلات براي ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسيجي به دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و ساير شرايط مندرج در آيين‌نامه مذكور، واجد شرايط استفاده از سهميه رزمندگان مي‌باشد.

۲-۷ داوطلباني كه با سهميه «رزمندگان» ستاد كل نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران (شامل كادر ثابت، پيماني و وظيفه) و يا با سهميه­ هاي ارگان بنياد شهيد و امور ايثارگران (شامل خانواده شهدا «پدر، مادر، برادر و خواهر شهيد»، همسر و فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر، جانبازان عزيز ، فرزندان و همسر جانباز ۲۵ درصد به بالا و آزادگان عزيز و فرزندان و همسر آنان) پذيرفته ­شده­ اند در زمان ثبت­ نام، ملزم به ارائه فرم و يا مدركي در رابطه با تائيد سهميه ثبت‌نامي خويش نمي­باشند و ملاك عمل براي ثبت­ نام از آنان همان عنوان درج شده در فايل ارسالي از سوي اين سازمان مي­باشد.

نکته مهم مالی : به اطلاع عزیزان پذیرفته شده می رساند مبلغ ۴۰۰۰۰۰۰ریال ( چهار میلیون ریال ) بصورت نقدی ( دریافت توسط کارت خوان ) و مابقی هزینه ثبت نام طی سه فقره چک دریافت خواهد شد .

• قابل توجه است که تحویل سه فقره چک هنگام ثبت نام الزامی است .
  • مبلغ نقدی از طریق دستگاه کارتخوان قابل دریافت می باشد .

با تشکر

اداره آموزش