اعلام زمانبندی و لیست مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته

زمان ثبت نام در روزهای ۲۷/۶/۹۵ و  ۲۸/۶/۹۵ و  ۲۹/۶/۹۵ می باشد .

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان کاردانی به کارشناسی :‌

رديف مدارك توضيحات
۱ اصل شناسنامه و سه  برگ تصوير از تمام صفحات آن
۲ اصل كارت ملي و سه برگ تصوير پشت و روي آن
۳ شش قطعه عكس تمام رخ ۴×۳ تهيه شده درسال جاري
۴ مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(براي برادران) مطابق با ‌يكي از كدهاي مندرج در صفحه ۵ دفترچه راهنماي ثبت‌نام و انتخاب رشته‌هاي تحصيلي آزمون كه در همين دستورالعمل نيز براي يادآوري درج شده است.
۵ اصل يا گواهي موقت مدرك كارداني (فوق ديپلم) و سه سری کپی از آن – براي‌ آن‌دسته‌ از پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ ارائه‌ اصل يا گواهي مدرك‌ كارداني امكان‌پذير نباشد، لازم است اصل گواهي تأييد شده ‌توسط ‌دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارداني با محتواي فرم شماره ۹ پيوست را ارائه نمايند كه درآن قيد شده باشد « اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات وفناوري يا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي ويا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد». در صورتي كه فرد پذيرفته‌شده در آزمون، تا تاريخ مقرر فارغ‌التحصيل نشده باشد، قبولي وي «كان لم يكن» تلقي خواهد شد.

– براساس مصوبه ۵۶۸ مورخ ۲۸/۷/۱۳۸۳ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، طلاب و فضلاي حوزه‌هاي علميه قم و خراسان كه دوره سطح يك را به اتمام رسانيده‌اند، مجاز به شركت در اين آزمون براي انتخاب كليه رشته‌هاي گروه آموزشي علوم انساني بوده‌اند.

تذكر: دارندگان مدرك تحصيلي با ارزش بالاتر از مقطع كارشناسي(بجز موارد مندرج در رديف‌ ۱۴ همين جدول)، مجاز به ثبت‌نام و شركت در اين آزمون نبوده‌اند.

نکته مهم مالی : به اطلاع عزیزان پذیرفته شده می رساند مبلغ ۴۰۰۰۰۰۰ ریال ( چهار میلیون ریال ) بصورت نقدی  ( دریافت توسط کارت خوان ) و مابقی هزینه ثبت نام طی سه فقره چک دریافت خواهد شد .

• قابل توجه است که تحویل سه فقره چک هنگام ثبت نام الزامی است .
  • مبلغ نقدی از طریق دستگاه کارتخوان قابل دریافت می باشد .

با تشکر

اداره آموزش