آغاز ثبت نام بیستمین دوره جشن ازدواج دانشجویی

photo_2016-09-26_12-02-36

توضیحات بیشتر در ادامه مطالب

دانشجوي گرامي ، با عرض تبريك به مناسبت پيوند مباركتان.

زمان آغاز ثبت نام براي زوج هاي دانشجو از تاريخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۲ الي ۱۳۹۵/۰۷/۳۰ به مدت ۴۰ روز خواهد بود.
تاريخ عقد مجاز جهت ثبت نام اوليه ۱۳۹۴/۰۷/۰۱ تا ۱۳۹۵/۰۷/۳۰ مي باشد.

-جامانده هاي نوزدهمين مراسم ازدواج دانشجويي كه تاريخ عقد آنها ۱۳۹۳/۰۷/۰۱ الي ۱۳۹۴/۰۷/۰۱ مي باشد در صورتي كه يكي از زوجين در حال حاضر دانشجو باشد. مي توانند ثبت نام كنند و در صورت اختصاص سهميه از طرف ستاد ازدواج دانشجويي از اين سفر معنوي استفاده خواهند كرد.

– در مواردي كه هر دو زوج دانشجو هستند فقط يكي از آنها مي توانند به عنوان داوطلب اصلي اقدام به ثبت نام نمايند..

– دانشجويان مي بايست پس از ثبت نام، مدارك لازم (اصل شناسنامه ، كارت ملي زوجين، عقد نامه و كارت دانشجويي)را جهت تاييد به دفتر نهاد دانشگاه يا دفتر استاني مربوطه ارائه نمايند.

– (با توجه به اينكه در برخي از دانشگاه ها دفتر نهاد وجود ندارد لازم است، دفاتر استاني ترتيبي اتخاذ نمايند كه علاوه بر تسهيل امور ثبت نام دانشجويان اين مراكز، بر مراحل تاييد نيز نظارت بيشتري داشته باشند)

– دفاتر نهاد مي بايستي حداكثر يك هفته پس از دريافت مدارك هر داوطلب، نسبت به تعيين تكليف در خصوص تاييد يا رد ثبت نام در سايت ازدواج دانشجويي اقدام نمايند.

– ويرايش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب تنها تا قبل از تاييد رابط ازدواج امكان پذير مي باشد.

– به دانشجوياني كه امسال در ازدواج دانشجويي ثبت نام مي نمايند سه بسته آموزشي به شرح ذيل ارائه خواهد شد:

بسته شماره ۱ (قبل از اعزام به مشهد و از طريق سايت ازدواج دانشجويي يا مركز آموزش مجازي نهاد(
بسته شماره ۲ (در زمان حضور در مشهد در غالب كارگاه هاي آموزشي و به صورت حضوري)
بسته شماره ۳ (بعد از پايان سفر مشهد و از طريق سايت ازدواج دانشجويي يا مركز آموزش مجازي نهاد(

شايان ذكر است، به داوطلبيني كه از بسته هاي آموزش مجازي استفاده و در آزمون نهايي آن شركت نمايند، به قيد قرعه جوايز ارزنده اي از قبيل كمك هزينه سفرهاي زيارتي، سه روز اقامت رايگان در مشهد

لطفاً پس از ثبت نام فرم مربوطه را پرینت گرفته و به امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه تحویل نمایید .