اطلاعیه مسابقات ورزشی با عنوان «جشنواره ورزشی ۱۶ آذر»

جهت مشاهده پوسترها و کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطالب بروید .

امور فرهنگی ، فوق برنامه و تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ۱۶ آذر و بزرگداشت روز دانشجو و با هدف افزایش فعالیت جسمی و ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان ،  یک دوره مسابقات ورزشی با عنوان «جشنواره ورزشی ۱۶ آذر» به تفکیک ویژه دانشجویان خواهر و برادر دانشگاه برگزار می کند.این مسابقات در ۵ رشته متنوع برگزار می گردد . لازم به ذکر است مهلت ثبت نام جهت اعلام آمادگی دانشجویان ورزشکار برای حضور در این جشنواره ورزشی تا ۱۰ آذر ماه ۱۳۹۵ تعیین گردیده است.

رشته های ورزشی برادران : فوتسال ، دارت ، طناب کشی ، تنیس روی میز ، تیراندازی با تفنگ بادی
رشته های ورزشی خواهران : تنیس روی میز ، تیراندازی با تفنگ بادی ، دارت

ضمناً دانشجویان گرامی می توانند جهت ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری جشنواره ورزشی مذکور، به امور فرهنگی ، فوق برنامه و تربیت بدنی مراجعه نمایند .

فوتسالtanab darttirandaziتنیس روی میز