پیام ریاست به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دانشجویان عزیز ؛ استادان گرامی و کارکنان معزز ….

(( طلب العلم فریضه علی کل مسلم الا ان الله یحب بغاه العلم ))

آگاه باشید که خداوند جویندگان دانش را دوست می دارد . ( مصباح الشریعه ، ص ۱۳ )

دانشجویان عزیز ؛ استادان گرامی و کارکنان معزز موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی (( حکیم نظامی قوچان ))

بار دیگر فصلی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان علم و کمال ورق خورد و فرشتگان الهی بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به تنی چند از بندگان خود عنایت فرموده است .

آغاز سال تحصیلی و شروع دلنیشینی درس و دانشگاه را به خانواده بزرگ (( حکیم نظامی قوچان )) بویژه کسانی که امسال اولین سال قدم گذاشتن آنها به عرصه آموزش عالی است ، صمیمانه تبریک گفته و از خداوند متعال خواستارم تا قدمهای آنان را در راه پیشرفت و بالندگی در عرصه های علم و معرفت استوار نموده و همت خویش را بکار بسته و خود را مجهز به سلاح تقوا نمایند تا بتوانند در سالیان پس از دانشگاه ، چرخهای علم و مدیریت میهن عزیز اسلامی را به نحو مطلوب به پیش ببرند . امیدوارم در این مرکز علم ، زمینه های رشد و بالندگی را با همکاری شما عزیزان فراهم آوریم و دو بال آموزش و پژوهش آموزش عالی همواره بر سر شما گرامیان سایه افکن باشد .

با امید به توفیقات الهی

دکتر صاحبعلی اکبری رئیس موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی