مسابقه جذاب آشپزی . ثبت نام رایگان

در راستای ایجاد شور و نشاط در بین دانشجویان گرامی ، امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاهاقدام به برگزاری مسابقه جذاب آشپزی نموده است . از کلیه دانشجویان گرامی دعوت می شود در این مسابقه زیبا ثبت نام نمایند .

هزینه ثبت نام : رایگان

مهلت ثبت نام : تا ۹۶/۰۲/۱۶

زمان برگزاری : ۹۶/۰۲/۱۸ . همزمان با میلاد خجسته حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان

جوائز : نفر اول ۱۰۰ هزار تومان . نفر دوم ۷۵ هزار تومان . نفر سوم ۵۰ هزار تومان

تذکرات مهم  :

۱ مبنای برگزاری مسابقه آشپزی و سفره آرایی ، ایجاد حس همکاری ، شور و نشاط  در بین عزیزان  می باشد . ( شرکت برای کلیه دانشجویان و اساتید گرامی اعم از خانم ها و آقایان بلامانع می باشد . )

۲ غذاها در منزل آماده می گردد و در روز مسابقه در محل برگزاری مسابقه آماده ارائه و عرضه خواهد شد .

۳ امتیاز دهی توسط داوران

مسابقه بر اساس آیتم های زیر لحاظ خواهد شد   :

غذای اصلی شامل : ۱ رعایت ارزش غذایی بر اساس استانداردهای مربوط به هرم غذایی ۲ اصالت و طعم غذای ایرانی

دسر و پیش غذا شامل: انواع دسر، نوشیدنی ، شیرینی، نوشیدنی و

سفره آرایی شامل : ۱ تزئین سفره با استفاده از نماد های ایرانی و اسلامی ۲ استفاده از ظروف ایرانی در ارائه غذاها ۳ تهیه بروشور دستور پخت غذای اصلی

۴ – استفاده از نماد و لوگوی دانشگاه با استفاده از مواد غذایی در تزئین غذاها

• بروشور می بایست توسط آشپز با توجه به شرایطی که اعلام می گردد تهیه شده و تا ۳ روز قبل از برگزاری مسابقه تحویل امور فرهنگی و فوق برنامه گردد .
  • پوستر مسابقه