برگزاری جلسه توجیهی نظام وظیفه و امنیت اجتماعی

باسمه تعالی

برگزاری جلسه توجیهی نظام وظیفه و امنیت اخلاقی برای دانشجویان جدیدالورود آقااین جلسه با حضور معاونین محترم مربوطه در نیروی انتظامی شهرستان قوچان ، مدیر محترم امور اداری و مدیر محترم آموزش و دانشجویان جدیدالورود آقا در مورخ ۹۴/۷/۲۱ روز سه شنبه برگزار گردید . ابتدا جلسه با ذکر صلوات و آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید . سپس در ادامه جناب آقای سرهنگ چکنه سخنانی در خصوص قوانین و مقررات نظام وظیفه و همچنین معافیت تحصیلی و کفالت دائم و . . . ایراد نمودند و دانشجویان محترم را در زمینه های مختلف راهنمایی نمودند . در ادامه سخنانشان مسائلی راجع به امنیت اجتماعی و اخلاقی جامعه نیز بیان کردند . در آخر جلسه به سوالات کتبی دانشجویان حاضر پاسخ داده شد و سپس  پذیرایی از مهمانان گرامی و دانشجویان عزیز صورت پذیرفت و جلسه با ذکر صلوات به پایان رسید .