ثبت نام بدون آزمون و با آزمون در مقطع کارشناسی مهر ۱۳۹۶
ثبت نام و پذیرش دانشجو (بدون آزمون – بر اساس سوابق تحصیلی) و ( با آزمون ) در مقطع کارشناسی سال ۱۳۹۶
(ویژه دارندگان مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم نظام قدیم)

به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی پذیرش در رشته های تحصیلی ذیل می رساند، بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، مؤسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان در رشته های کارشناسی ذیل بصورت بدون آزمون و با آزمون دانشجو می پذیرد :
– روانشناسی
– حسابداری
– حقوق
– مدیریت مالی ( جدید )
– موسیقی ( موسیقی سنتی و نوازندگی ساز ایرانی )
– عمران
کلیه داوطلبان محترم می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org  از روز پنجشنبه ۱۹مردادماه لغایت دوشنبه ۲۳ مردادماه نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

** توجه: داوطلبان متقاضی رشته های فوق می توانند جهت ثبت نام و دریافت مشاوره های لازم به محل مؤسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان مراجعه نمایند. **
اطلاعات بیشتر در پوستر ذیل :
جهت بزرگ شدن تصویر بر روی آن کلیک کنید