برگزاری اولین جلسه ضمن خدمت با حضور کلیه کارکنان

اولین جلسه از کارگاه آموزشی ضمن خدمت با عنوان اخلاق حرفه ای با تدریس جناب آقای دکتر اکبری ریاست محترم موسسه برگزار گردید .

اولین جلسه کارگاه آموزشی ضمن خدمت با عنوان اخلاق حرفه ای با حضور کلیه کارکنان برگزار گردید . آقای دکتر اکبری ریاست محترم موسسه به عنوان مدرس کارگاه در خصوص هدف از خلق انسان توسط خداوند متعال و جایگاه آن سخنانی را فرمودند .  ایشان فرمودند که اخلاق حرفه ای یکی از اهداف بعثت پیامبر گرامی اسلام بوده است و بیان نمودند که اخلاق دین و مذهب نمی شناسد .

ایشان اخلاق حرفه ای در محیط کار را به چند بخش تقسیم نمودند و توضیحاتی را در هر بخش بیان فرمودند :

خوش رفتاری – رازداری – انتقاد پذیری – صداقت – احترام به دیگران – صبر و شکیبایی – وقت شناسی – کنترل رفتار – کمک به دیگران – استفاده از دانش و معلومات – داشتن روحیه گذشت و فداکاری