زمان و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام دانشجویان ارشد ورودی مهر ۹۶

زمان ثبت نام مقطع کارشنارسی ارشد ورودی های مهر ۹۶ :

ثبت نام از تاریخ ۱۳/۶/۹۶ لغایت ۱۵/۶/۹۶ می باشد .

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌نام‌

• اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

تبصره ‌۱ پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم دریافتی از دانشگاه پذیرفته شده را ارائه‌ نمايند.

تبصره ۲ آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته (مورخ ۹۶/۳/۲۱ لغايت ۹۶/۳/۲۸) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ ۹۶/۶/۳۱ فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه ۳۹ دفترچه راهنماي (شماره ۱) يا صفحه ۲۵۸ دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ۲ ) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

تبصره ۳بر اساس‌ مصوبه‌ جلسه ۳۶۸ مورخ ‌۷۴/۱۱/۳ شوراي عالي‌ انقلاب فرهنگي‌ در مورد مدارك‌ تحصيلي‌ صادر شده‌ توسط مديريت‌ يكي از حوزه‌هاي‌ علميه‌ قم و خراسان، فضلا و طلاب ‌حوزه‌هاي علميه كه بر اساس‌ مدرك‌ صادر شده‌ توسط مديريت يكي از حوزه‌هاي علميه قم‌ و خراسان دوره ‌سطح ‌۲ را گذرانده‌اند و يا تا تاريخ ۳۱/۶/۹۶ فارغ‌التحصيل‌ مي‌شوند،‌ منحصراً مجاز بوده‌اند در هر يك‌ از كدرشته‌هاي ‌امتحاني گروه علوم انساني ثبت‌نام‌ و در آزمون‌ آن‌ شركت‌ نمايند و در صورت پذيرفته‌شدن مشروط به گذراندن دروس پيش‌نياز به تشخيص گروه آموزشي ادامه تحصيل دهند. بديهي‌ است ‌اين‌ دسته‌ از داوطلبان‌ بايد تصوير مدرك‌ فراغت‌ از تحصيل‌ خود را كه‌ توسط يكي از مديريت‌هاي‌ حوزه‌ علميه‌ قم‌ و يا حوزه علميه خراسان صادر گرديده ‌است‌ در اختيار داشته باشند.

تبصره ۴پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ داراي مدرك تحصيلي معادل مي‌باشند لازم است واجد شرايط مفاد «آيين‌نامه شركت دارندگان مدارك معادل و غيررسمي در آزمونهاي مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ مورخ ۹۲/۴/۱۵ شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات‌ و فناوري‌ كه طي بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۵/۲۸ توسط معاونت آموزشي وزارت متبوع به كليه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي ابلاغ گرديده، باشند.

تبصره ۵: براساس مصوبه جلسه ۷۷۱ مورخ ۹۴/۸/۲۶ شوراي عالي انقلاب فرهنگي، كليه دارندگان مدرك معادل ضمن خدمت فرهنگيان كه طي سال‌هاي ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره‌هاي مذكور راه يافته‌اند، حسب مورد از تسهيلات مصوبه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۴/۵/۲۸ براي ادامه تحصيل در مقاطع رسمي بالاتر برخوردار مي‌شوند.

استثناء: آن دسته از داوطلباني كه دانشجوي سال آخر بوده و به عنوان رتبه اول در اين آزمون شركت نموده‌اند، معدل فارغ التحصيلي اعلام شده آنان از سوي موسسه آموزش ‌عالي محل فارغ‌‌التحصيلي دوره كارشناسي آنان، لحاظ گرديده و لازم است مطابق بند يك فوق و يا تبصره آن عمل نمايند.

• اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و سه سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها
  • هفت قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

تبصره- ۱۲ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ ۴×۳ تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌ منحصراً براي‌ برادراني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ ضوابط پس‌ از ثبت‌نام‌ در موسسه‌ آموزش‌ عالي‌، براي‌ آنان‌ معافيت‌ تحصيلي‌ صادر مي‌گردد.

• مدركي‌ كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ را برای برادران مشخص می نماید . ( ۳ سری کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا معافیت تحصیلی از مقطع قبل )
  • اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان به شماره ۷۷۸۹۷/۲۱ مورخ ۱۳۹۳/۵/۵ شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.
  • کپی مدرک کاردانی بطوریکه معدل کل در آن جهت تطبیق درج شده باشد .

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع ارشد :

به اطلاع می رساند هنگام ثبت نام ابتدا می باید مبلغ ۶۰۰۰۰۰ تومان شهریه ثابت از طریق کارتخوان واریز گردد و مابقی مبلغ بصورت چک از دانشجو اخذ می گردد .