تاریخ ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام برای پذیرفته شدگان کاردانی فنی

تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان کاردانی فنی :

ثبت نام در تاریخ های ۲۵/۶/۹۶ و ۲۶/۶/۹۶ انجام می پذیرد .

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شــدگان

• اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ ۱۳۹۶ به همراه ۳ برگ کپی از آن .
  • اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله به همراه ۳ سری کپی از آن .
  • اصل ریزنمرات مقطع متوسطه بهمراه ۳ سری کپی از آن
  • اصل‌ شناسنامه‌ و سه برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن
  • اصل کارت ملی و سه برگ فتوکپی از آن بصورت پشت و رو
  • شش قطعه‌ عكس‌ ۴×۳ تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.
  • ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود. )
  • داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( ۳-۳) مندرج‌ در صفحات (۲و۳) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ ۱۳۹۶مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند. ( کپی کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم و یا معافیت تحصیلی برای مشمولین )|
  •  داوطلباني كه با سهميه رزمندگان، ايثارگران (شامل: ۱- رزمندگان بسيجي . ۲- رزمندگان جهادگر. ۳- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهيد». ۴- همسر و فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر. ۵- جانبازان ۲۵% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. ۶- جانبازان زير ۲۵% و همسر و فرزندان آنان. ۷- آزادگان عزيز و فرزندان و همسر آنان. ۸- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) و يا خانواده شهدا در آزمون پذيرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و يا مدركي در رابطه با تائيد سهميه ثبت نامي خويش نمي-باشند و ملاك عمل براي ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فايل ارسالي از سوي اين سازمان مي باشد.

نکته مهم مالی : به اطلاع می رساند هنگام ثبت نام ابتدا می باید مبلغ ۴۰۰۰۰۰ تومان ( چهارصد هزار تومان ) شهریه ثابت از طریق کارتخوان واریز گردد و مابقی مبلغ بصورت چک از دانشجو اخذ می گردد .