تاریخ ثبت نام و مدارک ثبت نامی پذیرفته شدگان آزمون سراسری ۹۶

تاریخ ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری ۹۶ :

ثبت نام در تاریخ های ۲۸/۶/۹۶ ، ۲۹/۶/۹۶ ، ۳۰/۶/۹۶ ، ۱/۷/۹۶ و ۲/۷/۹۶ انجام می پذیرد .

مدارك مورد نياز براي ثبت‌نام از پذيرفته‌شدگان آزمون سراسری ۹۶:

رديف مورد (ديپلم ‌يا مدرك‌ تحصيلي) ارائه مدرك + سه  نسخه تصوير تأييديه توضيح و موارد بررسي
۱-۱ نظام‌قديم‌آموزش‌متوسطه اصل‌ يا گواهي ‌مدرك تحصيلي دوره چهار ساله يا دوره شش ساله دبيرستان و يا هنرستان با مهر و امضاء مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج نوع ديپلم، بخش و شهرستان محل اخذ ديپلم – بخش ‌و شهرستان ‌محل‌ اخذ ديپلم، سال ماقبل و دوسال ماقبل ديپلم مي‌بايست با سه سال تحصيل مندرج ‌در ليست يكسان باشد.

– تاريخ اخذ ديپلم در هر يك از رشته‌هاي ‌تحصيلي نيمسال اول‌ و دوم بايد حداكثر تا پايان ۹۶/۶/۳۱ باشد.

۱-۲ گواهي‌ تحصيلي‌سال‌ ما قبل و۲ سال ‌‌ماقبل ديپلم‌ با‌ درج‌‌ بخش‌ و شهرستان‌ محل‌تحصيل با مهرو امضاء‌ مديردبيرستان و يا‌ هنرستان با درج ‌بخش‌ و شهرستان ‌سال‌‌ ماقبل‌ و۲ سال‌قبل ازديپلم
۱-۳ اصل گواهي يا كارنامه تحصيلي ديپلم نظام قديم باقيد معدل كتبي   با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش رشته‌هاي ‌تحصيلي ‌گزينش‌ صرفاً براساس ‌سوابق‌تحصيلي‌ (معدل‌كتبي)
۲-۱ نظام‌جديدآموزش‌متوسطه اصل مدرك يا گواهي پايان دوره پيش‌دانشگاهي با مهر و امضاء مدير مركز پيش‌دانشگاهي با درج رشته تحصيلي، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي – تاريخ اخذ دوره پيش‌دانشگاهي در هر يك‌ از رشته‌هاي تحصيلي نيمسال اول و دوم بايد حداكثر تا پايان ۹۶/۶/۳۱ باشد.

– بخش‌ و شهرستان ‌محل‌ اخذ مدرك‌ دوره‌‌ پيش‌دانشگاهي، اخذ ديپلم‌ و سال ‌ماقبل ‌از ديپلم‌ مي‌بايست با سه‌ سال تحصيل مندرج در ليست يكسان باشد.

۲-۲ اصل كارنامه تحصيلي دوره پيش‌دانشگاهي (رياضي ‌فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر) با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش
۲-۳ اصل ‌مدرك‌‌ يا گواهي‌‌ ديپلم‌‌ متوسطه‌‌ نظام‌جديد با مهر و امضاء مدير دبيرستان ‌و‌ يا هنرستان با درج بخش و شهرستان‌ محل اخذ مدرك
۲-۴ اصل ‌مدرك‌ و ‌يا گواهي ‌سال‌ ما قبل‌ديپلم‌ با مهر و امضاء مدير دبيرستان‌ و ‌يا هنرستان‌ با درج‌ بخش و شهرستان ‌محل اخذ مدرك
۲-۵ اصل كارنامه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد (رياضي ‌فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش داوطلباني كه متقاضي ترميم نمرات دروس امتحان نهايي سال سوم خود بوده‌اند لازم است كارنامه ترميم و ارتقاي نمره دروس امتحان نهايي با امضاء و مهر دبيرستان يا سازمان آموزش و پرورش را ارائه نمايند.
۳ مدرك ‌معادل‌كارداني‌ ‌ويژه دانشجويان اخراجي ‌و انصرافي اصل مدرك و يا گواهي دانش‌آموختگي در دوره‌ي معادل در خصوص ‌دارندگان ‌مدرك‌ معادل‌ مفاد بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ مورخ ۹۲/۵/۲۸ معاونت ‌آموزشي‌ وزارت‌ متبوع‌ ملاك ‌عمل بوده و بررسي‌هاي لازم مي‌بايست براساس اين بخشنامه صورت‌گيرد. ضمنا قبولي ‌پذيرفته‌شدگان داراي مدرك معادل كه مشمول مفاد بخشنامه‌ مذكور نمي‌باشند، لغو خواهد شد.
۴ دارندگان‌مدرك كارداني دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي اصل و يا گواهي مدرك دوره كارداني (فوق ديپلم) تاريخ اخذ مدرك ‌كارداني حداكثر تا تاريخ ۹۶/۶/۳۱
۵ دارندگان مدرك كارداني پيوسته با قيد تاريخ اخذ مدرك ‌كارداني حداكثر تا ۹۶/۶/۳۱ و شرط معدل براي ثبت‌نام ملاك نمي‌باشد
۶ كليه پذيرفته شدگان اصل شناسنامه به انضمام ۳ نسخه تصوير از تمام صفحات ————–
۷ كليه پذيرفته شدگان اصل كارت ملي به انضمام سه برگ تصوير پشت و روي ————–
۸ كليه پذيرفته شدگان ۶‌ قطعه ‌عكس ‌تمام‌ رخ ‌۴×۳ تهيه ‌شده ‌در سالجاري ————–
۹ كليه‌ پذيرفته‌شدگان (برادران) مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه با توجه ‌به ‌يكي از بند‌هاي مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه ۳۵ دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شركت در آزمون سراسري (دفترچه شماره يك) سال ۱۳۹۶

نکته مهم مالی : به اطلاع عزیزان پذیرفته شده می رساند مبلغ ۴۰۰۰۰۰۰ ریال ( چهار میلیون ریال ) بصورت نقدی ( دریافت توسط کارت خوان ) و مابقی هزینه ثبت نام طی سه فقره چک دریافت خواهد شد .