اطلاعیه بسیار مهم پیرامون نحوه برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398

????اطلاعیه مهم
(پیرامون نحوه برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398)
✳️ با توجه به مصوبات شورای آموزشی و شرایط ایجاد شده به دلیل شیوع ویروس کرونا (بیماری کوئید19) ، در ارتباط با ادامه فعالیت های موسسه آموزش عالی حکیم نظامی در نیمسال جاری ، توجه دانشجویان عزیز را به موارد زیر جلب مینماییم.
????1: آخرین تاریخ برگزاری کلاس های تئوری 99/04/06 می باشد . ( تمامی کلاس های تئوری به صورت مجازی برگزار خواهد شد . )
????2: جهت دروس عملی که نیازمند حضور دانشجو است با توجه به شرایط ویژه استان ، مقرر شد در تاریخ 1 مردادماه 99 کلاس های عملی برگزار گردد . ( لازم به ذکر است تاریخ فوق بسته به شرایط ویژه استان می باشد و ممکن است با تعویق کلاس های عملی انجام گردد  . )
????3: امتحانات از 10 تیر 99 آغاز می گردد . ( مجازی یا حضوری بودن امتحانات ، متعاقباً اعلام می گردد )

#خدمات_آموزشی