اطلاعیه شماره 1 امتحانات نیمسال دوم 99 – 98

اطلاعیه شماره 1 امتحانات نیمسال دوم 99 – 98 :
بسیار مهم و فوری

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می‌رساند به دلیل تداوم بیماری کوئید 19 ،  شورای آموزشی موسسه با برگزاری امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 به صورت غیر حضوری و مجازی به شرح ذیل موافقت نمود :

1. تاریخ شروع امتحانات از 10 تیرماه 99 لغایت 26 تیرماه 99 می باشد .
2. به دلیل تغییرات در تاریخ امتحانات ، دانشجویان محترم می بایست با ورود به پورتال دانشجویی از تاریخ جدید امتحانات آگاهی یایند .
3. برای هر یک از دانشجویان محترم جهت ورود به سامانه آزمون آنلاین امتحانات ( نام کاربری و کلمه عبور ) تعریف شده است .
4. راهنمای ورود به سامانه امتحانات ،  روز سه شنبه 3 تیرماه 99 در کانال موسسه درج می گردد .
5. آندسته از دانشجویان محترمی که بدهی شهریه دارند می بایست تا تاریخ 99/04/05 نسبت به تسویه شهریه خود اقدام نمایند تا امکان صدور مجوز حضور در آزمون های غیر حضوری برایشان فراهم گردد .
(  بدیهی است حتی با پرداخت بدهی شهریه در روز امتحان ، فعال شدن دانشجو در سامانه امتحانات امکان پذیر نیست و طبیعتاً امکان شرکت در آزمون وجود ندارد و غیبت محسوب می شود ؛ لذا توصیه اکید می گردد برای پرداخت شهریه تا تاریخ 99/04/05 اقدام نمایید.

#امور_امتحانات_مجازی

۰۱ تیر ۱۳۹۹  -  اطلاعیه ها و اخبار , اخبار آموزش , مدیریت کلاس ها