پیام تبریک سرپرست محترم موسسه به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1400-1399

- با فرا رسیدن ماه مهر، دانشگاه ها رنگ و بوی زندگی و طراوت را به خود می گیرند و با عطر وجود دانشجویان و دانش پژوهان معطّر می شوند.

- مقدم شما ره پویان علم و دانش گلباران و موسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان به افتخار قدومتان نور باران باد.

- تقارن هفته دفاع مقدس را با بهار دانش و تعلیم و تربیت گرامی داشته و آغاز سال تحصیلی جدید را به همه دانشگاهیان عزیز وبویژه دانشجویان جدیدالورود تبریک و تهنیت می گویم.

- امیدوارم در طول سال تحصیلی پیش رو، دانشجویان عزیز با تکیه بر توانمندی ها و استعدادهای خود و با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی موسسه ، همراه با استادان، مدیران، کارشناسان و کارکنان موسسه در محیطی پر نشاط به فعالیت علمی پرداخته و حضور حقیقی و تأثیر گذار خود را در عرصه های علمی و فرهنگی جامعه به اثبات برسانند.

- از درگاه یگانه سبحان برای تمامی عزیزان در سال تحصیلی جدید، موفقیت، بهروزی و نیک فرجامی آرزو می نمایم .

دکتر نادر نقش بندی
سرپرست موسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان