پیام تبریک معاونت محترم پژوهشی و فناوری موسسه به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

پیام تبریک معاونت محترم پژوهشی و فناوری موسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰  پیام تبریک معاونت محترم پژوهشی و فناوری موسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۰

اساتید و پژوهشگران محترم _همکاران ارجمند و دانشجویان گرامی
با اهدای سلام،
نوروز باستان کهن ترین جشن گیتی و رشته پیوند نسل های گذشته و حال است. که همواره زیبایی و خوبی را برای اقوام و فرهنگ مختلف به ارمغان آورده است.
در آستانه رستاخیز طبیعت، صمیمانه ترین درودها تقدیم  به همه  دانشگاهیان خدوم ؛ استادان، کارکنان و دانشجویان گرامی موسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان که در یک سال گذشته و در روزهای سخت پشت سر گذاشته شده، تلاشی تحسین برانگیز برای ارتقاء علمی و پژوهشی؛معرفت و پرورش نسل های آینده ایران اسلامی داشته اند تقدیر و تشکر دارم و سالی سرشار از بهروزی و موفقیت و ایامی نیک و پربار برای دانشجویان اعضای هیئت علمی و کارمندان زحمتکش و خانواده معززآنان مسلت دارم.

از این رو ضمن قدردانی و سپاس از فرد فرد شما، نوروز باستانی ۱۴۰۰را خدمت شما عزیزان تبریک عرض نموده و از خداوند مهربان برایتان سالی سرشار از برکت، معنویت، سلامتی و توفیق خدمت هرچه بیشتر آرزومندم.

دکتر نادر نقش بندی
معاونت پژوهشی و فناوری