قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم ( بسته آموزشی ویژه هفته پژوهش 1401 )

اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان محترم تحصیلات تکمیلی

موضوع : بسته آموزشی ویژه هفته پژوهش

همانطور که مستحضرید آشنایی اعضای هیات علمی و دانشجویان با روش های جدید پژوهش ، نقش موثری در ترویج ، گسترش و توسعه علمی کشور دارد . از این رو موسسه آموزش عالی حکیم نظامی قوچان با همکاری مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی ( SID  ) بسته آموزشی ویژه هفته پژوهش را ارائه می نماید .

این بسته های جامع شامل کلیه مراحل اجرای کار از ثبت نام تا صدور گواهینامه را برای دو سطح اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی پوشش می دهد .

عنوان دوره

آشنایی با پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی و ترفندهای جستجو

نحوه نگارش مقاله کتاب سنجی جهت انتشار در نشریات معتبر بین المللی

چگونه پژوهش خود را اثر بخش کنیم ( RESEARCH  IMPACT  )

کاربرد نرم افزار ( END NOTE ) در استنباددهی مقالات و متون علمی

چگونه پروپزال بنویسیم . ( ویژه دانشجویان )

چگونه موضوع پژوهش و پایان نامه انتخاب کنیم . ( ویژه دانشجویان )

مقاله نویسی ویژه نشریات ISI  و SCOPUS ( به تفکیک رشته )

آموزش نرم افزار ( WORD ) برای پژوهشگران

نکته مهم : لازم به ذکر است چنانچه تا 15 آذرماه 1401 درخواست های خود را برای دریافت بسته های آموزشی فوق ارائه دهید از 30 درصد تخفیف بهره مند خواهند شد .

جهت هماهنگی لازم و اطلاعات بیشتر با واحد معاونت پژوهشی موسسه ( جناب آقای دکتر نقش بندی ) به شماره 05147211774 داخلی 14 و یا با شماره 09155582780 تماس حاصل فرمایید .

۰۳ آذر ۱۴۰۱  -  اطلاعیه ها و اخبار , اخبار پژوهشی